Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1782g1357kcal33.5g276.2g3.6g17.8g
Punajuuri 1146g440kcal11.5g79g2.3g28.6g
Vesi1655g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g509g815kcal13.7g21.9g76.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g86kcal3.3g3.3g6.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10248g5393kcal124g760.8g177.8g93.8g
Valittu annoskoko5124g2697kcal62g380.4g88.9g46.9g
Annoskoko puolitettuna2562g1348kcal31g190.2g44.5g23.5g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013