Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 936g600kcal29.9g45.1g32.8g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g234g866kcal32.5g169.6g5.8g9.6g
Kananmuna kuoreton 257g367kcal32.2g0.8g26.4g0g
Chilikastike original, Felix140g124kcal2.4g21.1g0.1g0g
Persilja 281g77kcal3.9g3.1g0.6g22.5g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g936g562kcal3.7g140.4g0.9g13.1g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 2340g3451kcal503g0g159.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10248g12092kcal1215.2g760.2g451.4g90.6g
Valittu annoskoko5124g6046kcal607.6g380.1g225.7g45.3g
Annoskoko puolitettuna2562g3023kcal303.8g190.1g112.9g22.7g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152