Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen75g26kcal0.1g6.1g0.1g1.1g
Kalaliemikuutio 3.3g10kcal0.3g1.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Katkarapu 83g57kcal12g0g0.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%83g71kcal0.8g3.7g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g371kcal28.6g29g14.8g4.6g
Valittu annoskoko513g185kcal14.3g14.5g7.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna257g93kcal7.2g7.3g3.7g1.2g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.8g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181