Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu67g200kcal2.7g2.7g20g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)83g50kcal0.8g3.7g3.3g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g100g240kcal18g0g18g0g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g145g477kcal17.4g94.8g3.2g8.7g
Valkoviini kuiva 40g27kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio 3.7g11kcal0.4g1.2g0.5g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g2210kcal81g212g108.2g19.4g
Valittu annoskoko513g1105kcal40.5g106g54.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna257g553kcal20.3g53g27.1g4.9g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979