Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Paprika, punainen37g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto94g262kcal17.8g0g20.6g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Voitaikina Myllyn Paras 500g187g721kcal11.4g55.6g50.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g2685kcal113.6g120.6g193.8g9.4g
Valittu annoskoko513g1342kcal56.8g60.3g96.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna257g671kcal28.4g30.2g48.5g2.4g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295