Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)56g118kcal7.9g0.3g9.6g0g
Pekoni, paistettu 19g97kcal3.1g0g9.5g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Paprika vihreä 32g6.8kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.8g0.4g2g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1374kcal68.6g20.4g112g8.4g
Valittu annoskoko513g687kcal34.3g10.2g56g4.2g
Annoskoko puolitettuna257g344kcal17.2g5.1g28g2.1g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128614