Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g100g30kcal4.6g2g0.3g1.6g
Broilerifilee, marinoimaton100g107kcal23.1g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g19g49kcal5.1g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g948kcal109g24g45.4g5.2g
Valittu annoskoko513g474kcal54.5g12g22.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna257g237kcal27.3g6g11.4g1.3g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555