Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g64g48kcal11.5g0.3g0.6g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g47g162kcal5.5g32.8g0.9g0.2g
Atria broilerin filesuikale maustamaton113g124kcal25.9g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Kiinankaali 113g23kcal1.8g2.5g0.3g1g
Ruokaöljy keskiarvo 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 56g20kcal2.2g1.5g0.4g0.8g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g11g20kcal0.3g4.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g927kcal97.6g89g19.6g7.8g
Valittu annoskoko513g464kcal48.8g44.5g9.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna257g232kcal24.4g22.3g4.9g2g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094