Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g17g67kcal0g16.7g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g41g370kcal0g0g41.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen15g108kcal0g0g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Grahamjauho 41g135kcal4.3g25g0.9g4.1g
Neljänviljanhiutale 11g37kcal1.1g6.5g0.4g1.3g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g47g193kcal1.4g42.4g1.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 168g45kcal5.6g5.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g37g210kcal2.4g21.3g1.5g0g
Raparperi 112g38kcal0.8g6.2g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g2462kcal36.2g246.8g120g14g
Valittu annoskoko513g1231kcal18.1g123.4g60g7g
Annoskoko puolitettuna257g616kcal9.1g61.7g30g3.5g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044