Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 62g17kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g47g89kcal7.5g0.2g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lehtiselleri 3.2g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g54g33kcal0.8g7.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g298kcal18.6g23.6g13.6g5.2g
Valittu annoskoko513g149kcal9.3g11.8g6.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna257g75kcal4.7g5.9g3.4g1.3g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472