Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)54g22kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g39g29kcal2.1g4.6g0.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus22g74kcal5g11.6g0.8g1.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g110g66kcal1.8g13.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1027g597kcal42g67.2g16.4g4.4g
Valittu annoskoko514g299kcal21g33.6g8.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna257g149kcal10.5g16.8g4.1g1.1g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196