Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)63g38kcal0.6g2.8g2.5g0g
Ruokakerma ingman 5%50g43kcal1.7g3g2.5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus250g163kcal4g37.5g0.2g3.5g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit150g329kcal22.2g4g24.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g1146kcal57.2g95.4g59.2g7g
Valittu annoskoko514g573kcal28.6g47.7g29.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna257g287kcal14.3g23.9g14.8g1.8g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167