Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)650g175kcal8.4g31.2g1.3g11g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen750g262kcal1.5g61.5g0.7g11.2g
Kalaliemikuutio 33g102kcal3.3g11.3g4.7g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Katkarapu 833g570kcal120.3g0g9.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%833g708kcal8.3g37.5g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10260g3706kcal288.8g293.8g148.8g46.6g
Valittu annoskoko5130g1853kcal144.4g146.9g74.4g23.3g
Annoskoko puolitettuna2565g926kcal72.2g73.5g37.2g11.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181