Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 584g402kcal29.5g54.6g2.3g18.1g
Vesi3502g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 934g2040kcal170.7g0g152.2g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10262g4941kcal403.2g119.2g309.4g39.8g
Valittu annoskoko5131g2471kcal201.6g59.6g154.7g19.9g
Annoskoko puolitettuna2566g1235kcal100.8g29.8g77.4g10g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401