Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 560g1240kcal98g0g95.2g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl21g186kcal0g0g21g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Paprikajauhe 2.8g9kcal0.4g0.5g0.4g1g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Vesi3499g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali560g118kcal6.7g19g1.1g11.8g
Paprika keltainen 238g72kcal2.2g12.1g0.5g4.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka126g14kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi15g43kcal1.4g1.1g3.5g0g
Kasvisliemikuutio 15g47kcal1.5g2.1g3.6g0.2g
Maustepippuri, annos 1g14g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10262g3512kcal225.6g81.4g251.8g42g
Valittu annoskoko5131g1756kcal112.8g40.7g125.9g21g
Annoskoko puolitettuna2566g878kcal56.4g20.4g63g10.5g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532