Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Lanttu 600g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kuohukerma,valio,2dl400g1359kcal8g12g139.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow799g640kcal33.6g103.9g7.2g24.8g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1199g959kcal203.8g0g9.6g0g
Katkarapu 360g246kcal51.9g0g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10272g7466kcal613.6g310.8g390g79.4g
Valittu annoskoko5136g3733kcal306.8g155.4g195g39.7g
Annoskoko puolitettuna2568g1867kcal153.4g77.7g97.5g19.9g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670