Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4815g2889kcal72.2g626g4.8g43.3g
Oliiviöljy 161g1419kcal0g0g160.5g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g80g105kcal2.4g16.9g4.8g11.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g40g68kcal3.2g12.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10272g8963kcal155.6g1311.4g340.8g109g
Valittu annoskoko5136g4482kcal77.8g655.7g170.4g54.5g
Annoskoko puolitettuna2568g2241kcal38.9g327.9g85.2g27.3g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454