Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g751g826kcal135.2g15g22.5g0g
Katkarapu 901g616kcal130.1g0g9.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore60g15kcal0g5.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g901g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Kurkku, tuore901g90kcal5.4g15.2g0.9g6.3g
Jäävuorisalaatti, rapea1201g120kcal13.2g9.6g2.4g14.4g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Paprika, punainen360g93kcal3.2g16.6g1.4g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10272g3922kcal589.4g193g80.6g83.8g
Valittu annoskoko5136g1961kcal294.7g96.5g40.3g41.9g
Annoskoko puolitettuna2568g981kcal147.4g48.3g20.2g21g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616