Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2800g5469kcal523.3g0g378g0g
Amerikansekoitus, Apetit840g235kcal15.1g37.8g1.7g20.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g168g470kcal31.9g0g37g0g
Ruohosipuli 70g16kcal1g1.2g0.4g1.7g
Kuohukerma,valio,2dl560g1904kcal11.2g16.8g196g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit700g910kcal21g14g91g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10276g18009kcal1207g139.6g1408.2g43.8g
Valittu annoskoko5138g9004kcal603.5g69.8g704.1g21.9g
Annoskoko puolitettuna2569g4502kcal301.8g34.9g352.1g11g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531