Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Jauheliha, sika-nauta 701g1552kcal122.7g0g119.2g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g1584g2297kcal84g459.4g11.1g20.6g
Maito, Kevyt2173g1000kcal69.5g104.3g32.6g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g351g981kcal66.6g0g77.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10276g12195kcal728.8g1145.2g512.4g47.2g
Valittu annoskoko5138g6097kcal364.4g572.6g256.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna2569g3049kcal182.2g286.3g128.1g11.8g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040