Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1750g316kcal9.8g43.8g7g12.3g
Sipulikuutiot rainbow35g3.5kcal0.5g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1750g613kcal17.5g113.8g8.8g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa875g700kcal39.4g113.7g8.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa525g1575kcal120.7g0g120.7g0g
Basilika, tuore175g70kcal5.4g8.7g1.4g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10276g6612kcal391g570.2g293.6g39.4g
Valittu annoskoko5138g3306kcal195.5g285.1g146.8g19.7g
Annoskoko puolitettuna2569g1653kcal97.8g142.6g73.4g9.9g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511