Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 701g229kcal4.3g39g1.4g17.9g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1168g1461kcal245.2g0g52.5g0g
Naudan paahtopaisti1168g1296kcal252.2g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10276g6351kcal1021.6g145.2g171.4g59.6g
Valittu annoskoko5138g3176kcal510.8g72.6g85.7g29.8g
Annoskoko puolitettuna2569g1588kcal255.4g36.3g42.9g14.9g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355