Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g330g472kcal41.2g1g34g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g1500g840kcal135g75g3g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)690g752kcal20g113.2g24.2g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä585g351kcal2.9g87.8g0g6.4g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli90g45kcal0g9.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini60g209kcal51.4g0g0.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä570g342kcal2.8g85.5g0g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g300g120kcal0g30g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker255g995kcal0.1g247.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10278g11692kcal547.6g2088.6g127.2g39g
Valittu annoskoko5139g5846kcal273.8g1044.3g63.6g19.5g
Annoskoko puolitettuna2570g2923kcal136.9g522.2g31.8g9.8g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813