Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g14g47kcal0g11.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g161kcal1.4g34g0.2g3.2g
Valittu annoskoko514g81kcal0.7g17g0.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna257g40kcal0.4g8.5g0.1g0.8g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081