Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)266g306kcal15.7g37.2g10.9g8.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g109g148kcal24.1g0g5.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora16g23kcal0.2g0.5g2.3g0g
Sinappi 6.3g8.2kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 13g39kcal0.4g0.4g3.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g1133kcal81.6g78.6g55.4g17g
Valittu annoskoko514g567kcal40.8g39.3g27.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna257g283kcal20.4g19.7g13.9g4.3g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860