Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Porkkana 46g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g87g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g3.3g8.5kcal0.4g0.8g0.4g0g
Vesi289g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g35kcal2.3g0g2.7g0g
Kirjolohifilee 48g80kcal8.1g0g5.3g0g
Juuriselleri 13g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g397kcal25.8g31.4g17.2g5.4g
Valittu annoskoko515g199kcal12.9g15.7g8.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna257g99kcal6.5g7.9g4.3g1.4g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3.1g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411