Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 100g112kcal21.1g0g3g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 150g51kcal1.6g8.1g0.3g4.3g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g336kcal45.8g17.6g6.6g9.2g
Valittu annoskoko515g168kcal22.9g8.8g3.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna257g84kcal11.5g4.4g1.7g2.3g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346