Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 74g255kcal4.5g56.2g0.5g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)88g144kcal2.6g3.5g13.1g0g
Ruokasuola jodioitu 2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g798kcal14.2g119.4g27.2g3.4g
Valittu annoskoko515g399kcal7.1g59.7g13.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna257g200kcal3.6g29.9g6.8g0.9g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469