Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)52g100kcal6.3g12.3g2.5g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g175g262kcal28g7g14g0g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Kalaliemi Maggie, annos 5g4.4g11kcal0.5g1g0.6g0g
Ruohosipuli, tuore44g12kcal0.6g1.7g0.3g0.5g
Soijakastike 52g32kcal2.7g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g940kcal84.6g66.4g35.6g9g
Valittu annoskoko515g470kcal42.3g33.2g17.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna257g235kcal21.2g16.6g8.9g2.3g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.5g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676