Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 64g88kcal11.9g0g4.4g0g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Punajuuri 88g34kcal0.9g6g0.2g2.2g
Valkokaali keräkaali 60g17kcal0.7g2.4g0.1g1.3g
Juuriselleri 33g10kcal0.4g1.5g0.1g1g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g354kcal29.4g25.8g11.8g11.4g
Valittu annoskoko514g177kcal14.7g12.9g5.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna257g89kcal7.4g6.5g3g2.9g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578