Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g175g245kcal28g4.4g13g0.2g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli88g158kcal6g3.3g13.1g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g77g270kcal10g51.7g1.9g5.4g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g70g175kcal11.9g0.1g14g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g101g21kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g1746kcal113.6g127.8g84.6g14.2g
Valittu annoskoko514g873kcal56.8g63.9g42.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna257g436kcal28.4g32g21.2g3.6g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116