Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)263g341kcal55.1g1.3g13.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g88g113kcal3.7g4.5g8.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima109g427kcal31.7g0g32.8g0g
Tilli, tuore 33g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Ruohosipuli 13g3kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g1792kcal183.8g13.2g110g2.2g
Valittu annoskoko515g896kcal91.9g6.6g55g1.1g
Annoskoko puolitettuna257g448kcal46g3.3g27.5g0.6g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096