Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Tomaatti, tuore75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Papu valkoinen, keitetty 75g81kcal6.3g10.5g0.3g5.3g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk53g21kcal0.9g4g0.1g2.6g
Fariinisokeri5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g188g56kcal1.9g7.5g0.6g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g627kcal21.8g70.8g23g22.8g
Valittu annoskoko515g313kcal10.9g35.4g11.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna257g157kcal5.5g17.7g5.8g5.7g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914