Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Lanttu 600g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow800g640kcal33.6g104g7.2g24.8g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1200g960kcal204g0g9.6g0g
Katkarapu 360g246kcal52g0g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10280g7472kcal614.2g311g390.2g79.4g
Valittu annoskoko5140g3736kcal307.1g155.5g195.1g39.7g
Annoskoko puolitettuna2570g1868kcal153.6g77.8g97.6g19.9g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670