Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3997g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 999g337kcal6.9g55g1g14g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g3.3g0.7kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g140g469kcal0.1g114.7g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10280g1612kcal14g339.4g2.2g32g
Valittu annoskoko5140g806kcal7g169.7g1.1g16g
Annoskoko puolitettuna2570g403kcal3.5g84.9g0.6g8g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081