Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3000g720kcal36g102g6g63g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika, punainen450g116kcal4.1g20.7g1.8g9g
Kurkku 600g66kcal3.4g8.4g0.6g4.2g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)450g90kcal0g29.3g0g0g
Oliiviöljy 270g2388kcal0g0g270g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10290g7050kcal104.2g369.2g558.8g165.2g
Valittu annoskoko5145g3525kcal52.1g184.6g279.4g82.6g
Annoskoko puolitettuna2573g1763kcal26.1g92.3g139.7g41.3g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730