Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1201g253kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1495kcal171.1g0g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.3g22.3g0.8g9.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g750g38kcal1.2g1.4g3g0.3g
Siirappi, tumma150g480kcal0.2g111.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g5199kcal389g382.6g224g78.6g
Valittu annoskoko5148g2600kcal194.5g191.3g112g39.3g
Annoskoko puolitettuna2574g1300kcal97.3g95.7g56g19.7g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067