Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2694g944kcal124.4g52.5g8.1g67.3g
Kananmuna kuoreton 659g939kcal82.3g2g67.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 599g1976kcal12g18g209.5g0g
Kevytmaito (Valio)599g275kcal19.2g28.7g9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g599g2155kcal167.6g12g161.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g12580kcal811g226.4g911.4g134.6g
Valittu annoskoko5148g6290kcal405.5g113.2g455.7g67.3g
Annoskoko puolitettuna2574g3145kcal202.8g56.6g227.9g33.7g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690