Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1404g562kcal23.9g115.1g1.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1404g491kcal22.5g96.9g1.4g19.7g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g900g774kcal45g144g2.7g66.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g1440g3283kcal273.6g0g244.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g10220kcal730g712g500.6g172.6g
Valittu annoskoko5148g5110kcal365g356g250.3g86.3g
Annoskoko puolitettuna2574g2555kcal182.5g178g125.2g43.2g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791