Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1439g1090kcal26.9g221.9g2.9g14.4g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g900g180kcal9g27g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 540g1615kcal123.3g0g125.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Timjami 4.6g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g6026kcal330.2g523.8g268.2g40.4g
Valittu annoskoko5148g3013kcal165.1g261.9g134.1g20.2g
Annoskoko puolitettuna2574g1507kcal82.6g131g67.1g10.1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302