Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)1000g7200kcal8g8g800g0g
Sokeri 1400g5683kcal0g1398.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1600g5490kcal163g1120g19.2g56g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 200g91kcal6g9.6g3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g39863kcal593.8g5103.4g1845.6g141.4g
Valittu annoskoko5148g19932kcal296.9g2551.7g922.8g70.7g
Annoskoko puolitettuna2574g9966kcal148.5g1275.9g461.4g35.4g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925