Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g301g2195kcal3g3g240.5g0g
Sokeri 256g1037kcal0g255.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 489g1676kcal49.8g341.9g5.9g17.1g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%1503g977kcal165.3g63.1g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 496g708kcal62g1.5g50.8g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml150g32kcal12.2g0g0.5g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g49.1g0g0.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g120kcal0g29.8g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g601g2044kcal12g18g210.4g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1082g740kcal8.8g164.5g1.1g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g19983kcal669.2g1864.8g1061.2g53.8g
Valittu annoskoko5148g9992kcal334.6g932.4g530.6g26.9g
Annoskoko puolitettuna2574g4996kcal167.3g466.2g265.3g13.5g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284