Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g251g85kcal0.5g17.8g0.8g4.5g
Puolukka 75g29kcal0.3g5.1g0.4g2g
Voi 63g456kcal0.7g0.3g51.1g0g
Mantelilastu (A la meira)63g377kcal15.1g4.1g33.9g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 63g255kcal1.9g60.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g2405kcal37g176.4g172.4g13g
Valittu annoskoko515g1202kcal18.5g88.2g86.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna258g601kcal9.3g44.1g43.1g3.3g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454