Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g165g215kcal26.4g0g12.2g0g
Maustekurkku75g12kcal0.5g2.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka50g5kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g25g3.5kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 95g283kcal1.4g6.1g28.5g0g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g1220kcal73.8g23.6g93.4g6.2g
Valittu annoskoko515g610kcal36.9g11.8g46.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna258g305kcal18.5g5.9g23.4g1.6g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780