Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Kariniemen kananpojan rintafilee128g125kcal28g0g1.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Herkkusieni 33g5.2kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Oliiviöljy classico (Bertolli)9g81kcal0g0g9g0g
Omenamehu (Valio)13g5.2kcal0g1.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g1.9g4.9kcal0.2g1g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.2g0.2g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g118g119kcal8.9g19.5g0.6g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g861kcal82.4g77g23.4g18.8g
Valittu annoskoko515g431kcal41.2g38.5g11.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna258g215kcal20.6g19.3g5.9g4.7g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371960