Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g12g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 100g30kcal1.9g3.5g0.3g2.4g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g100g30kcal1.5g4.5g0.4g2.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g63g69kcal1.9g2g6.2g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g50g80kcal1g1.9g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3g6.5kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1031g750kcal40.2g25g53.2g9.8g
Valittu annoskoko516g375kcal20.1g12.5g26.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna258g188kcal10.1g6.3g13.3g2.5g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401