Vihiksen perunasalaatti

Kuutio keitetyt perunat, kurkut sekä sipuli noin cm x cm kuutioiksi.

Sekoita kermaviili, mustapippuri sekä majoneesi joka siis ohjeessa on tuo Vihiksen majoneesi.

Lisää kastikkeeseen kaprikset sekä kuutioidut perunat, kurkut ja sipulit.

Anna vetäytyä jääkaapissa noin puolituntia.

Tarjoile ja nauti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 275g208kcal5.1g42.4g0.6g2.8g
Kurkku 90g10kcal0.5g1.3g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Maustekurkku (Sauvon säilyke), annos 80g35g4.9kcal0.3g0.9g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.7g1.8kcal0.1g0g0.7g0g
Sinappi (teollinen)1.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Viinietikka 2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1031g903kcal16.8g99.6g47.2g8.4g
Valittu annoskoko516g451kcal8.4g49.8g23.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna258g226kcal4.2g24.9g11.8g2.1g
Arvot/100g100g88kcal1.6g9.7g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393813