Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1440g1091kcal26.9g222g2.9g14.4g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g900g180kcal9g27g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 540g1615kcal123.4g0g126g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Timjami 4.6g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10301g6029kcal330.4g524g268.4g40.4g
Valittu annoskoko5151g3014kcal165.2g262g134.2g20.2g
Annoskoko puolitettuna2575g1507kcal82.6g131g67.1g10.1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302