Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 923g279kcal11.5g44.3g1.8g15.7g
Valkopippuri 36g103kcal3.8g15.4g0.8g9.5g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1118g514kcal35.8g53.7g16.8g0g
Pekoni rasvainen 783g2943kcal93.9g0g289.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2236g3088kcal419.3g0g156.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g13855kcal1128.6g226.8g931g50.4g
Valittu annoskoko5152g6927kcal564.3g113.4g465.5g25.2g
Annoskoko puolitettuna2576g3464kcal282.2g56.7g232.8g12.6g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849