Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3069g4051kcal402g9.2g254.7g0g
Voi 279g2024kcal3.3g1.1g226.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g837g5022kcal200.9g55.2g452g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl930g3320kcal18.6g27.9g353.4g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g74kcal0g18.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g28982kcal1249.6g223.6g2573.8g0g
Valittu annoskoko5152g14491kcal624.8g111.8g1286.9g0g
Annoskoko puolitettuna2576g7246kcal312.4g55.9g643.5g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765